8 Aralık 2013 Pazar

Mercedes benz Türkiye Haritası yükleme navigatepark.com'da

Mercedes Benz comand NTG 4.5,NTG 4.7 olarak bilinen ürünlerinde Mercedes Benz firmasının Türkiye Haritası 2012 üretimi olarak hizmet vermektedir.Her nekadar kısıtlı modellerde çalışıyor olsada ülkemiz için güzel bir gelişmedir.
Mercedes Benz araclarda fabrikasyon navigasyon sistemi COMAND olarak bilinir. Araçla entegre bir şekilde çalışan COMAND ünitesi sürücüye hem araç içi ihtiyaçları hemde araca ait verileri görmenizi saglayan gelişmiş bir mini araç bilgisayarı gibidir. Beraberinde multimedia,dvd,navigasyon,bluetooth,geri görüş sistemi,PDC(park yardımcısı),radio,ipod-usb gibi argümanları kullanmanıza olanak saglar.


Mercedes Benz comand NTG ailesinin yeni nesil ürünlerinde Comand online olarak bilinen sistem çalışmaktadır.Comand online sayesinde Mercedes APPS uygulamalarıyla artık internet aracınızda size daha kolay ulaşmakta,tek eksi olarak bilinen Apple uyumsuzluğunu çok yakın bir zamanda Mercedes Benz gibi dünya devi bir üreticinin çözüme kavuşturacağını düşünüyoruz. Kullanıcı mağduriyetini göz ardı etmeyeceği kanısındayız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder